Producten
Maison Matou biedt naast nieuwe producten ook brocante producten aan. Deze hebben de tand des tijds doorstaan en kunnen daarom gebruikerssporen hebben. Het is natuurlijke juist die doorleefde uitstraling, die de producten uniek en waardevol maakt.

Privacy Policy
Maison Matou verstrekt uw gegevens natuurlijk niet aan derden. Uw gegevens zijn noodzakelijk om de bestelling af te handelen. Indien u ook geen nieuwsbrief van Maison Matou meer wenst te ontvangen, kunt u dat altijd zelf aangeven via de `afmeld` link.

Levering
U vindt onze producten ook bij Woonstore Capelle a/d IJssel (unit 101) en bij Jouw Marktkraam in Ouddorp (kraam 902). Het kan zijn dat het artikel dat u bestelt, daar op voorraad ligt. We nemen daarom altijd persoonlijk contact met u op over de levering.

Bestellen
Als u een bestelling hebt geplaatst, dan ontvangt u altijd een bevestigingsmail met daarin de totale kosten (inclusief verzendkosten), het rekeningnummer waar u het bedrag op over kunt maken en de vraag naar welk adres het artikel gestuurd kan worden. Vanaf dat moment wordt het artikel maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Annuleringen kunt u binnen 48 uur na de bestelling doorgeven, waarna Maison Matou ook weer een bevestigingsmail stuurt.

Voorraad van producten
Het kan zijn dat er vandaag in de winkel een product is verkocht, dat nog niet administratief verwerkt is. Het kan dan zijn dat een product niet meer voorradig is en dat we het ook niet meer in het assortiment krijgen. Als dat het geval is, stellen we u ervan op de hoogte.

Prijzen
Alle prijzen bij de artikelen op de website zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Maison Matou hanteert de volgende verzendtarieven (binnen Nederland) voor brievenbus- en pakketpost:
- Pakketpost tot 30 kg: € 5,95 (boven 30 kilo op aanvraag)
- Brievenbuspost: € 3,90

Maison Matou is niet aansprakelijk voor eventuele tekst- of kleine vormfouten of voor fouten gemaakt door de koper.

Betalen
Verzending geschiedt nadat betaling heeft plaatsgevonden. Heeft u een bestelling geplaatst en heeft u gekozen voor `Vooraf overmaken`, dan kunt u binnen 7 dagen het geld overmaken op rekeningnummer NL91 KNAB 0257 0518 56 t.a.v. Maison Matou. Vermeld bij uw betaling uw naam en ordernummer. Als het artikel binnen de genoemde termijn van 7 dagen niet afgehaald wordt of (bij vooraf betaling) nog niet betaald is, wordt de bestelling geannuleerd.

Verzenden
Na betaling wordt het artikel binnen 5 werkdagen naar u toe verzonden, mits anders aangegeven op de homepage van Maison Matou. U ontvangt een e-mail zodra de bestelling verstuurd is. Verzending van artikelen is voor risico van de koper. Uiteraard wordt de uiterste zorg besteed aan een goede verpakking van de artikelen.
U kunt uw artikelen verzekerd laten verzenden tegen een meerprijs. Dit kunt u in een e-mail aangeven. Afhalen kan ook, geef dit aan bij uw bestelling.

Retourrecht
•Neemt u eerst contact op met Maison Matou via info@maisonmatou.nl o.v.v. retourneren.
•U ontvangt dan een digitaal retourformulier (herroepingsformulier), dat u in kunt vullen en digitaal terug kunt sturen.
•Na bevestiging van Maison Matou kunt u het pakket retour zenden via PostNL.
•Graag bij de retourzending een print van het ingevulde retourneringsformulier voegen.
•Het retouradres staat in het retourformulier.
•Het artikel/ de artikelen is/zijn onbeschadigd en kunnen opnieuw verkocht worden.
•Het artikel/ de artikelen terugsturen in de originele verpakking.
•Het pakket moet goed gefrankeerd worden. Als de zending onvoldoende gefrankeerd is, kan PostNL een boete opleggen. Maison Matou verrekent deze boete met het terug te storten bedrag.
•De verzendkosten zijn voor rekening van de koper, tenzij vooraf met Maison Matou contact is opgenomen:
- als het een tekortkoming van Maison Matou betreft;
- of het artikel direct gebreken vertoont bij ontvangst van de bestelling door de klant.
•Als de hele bestelling wordt geretourneerd, worden de bij de bestelling betaalde verzendkosten teruggestort. Als een gedeelte van de bestelling wordt geretourneerd, wordt alleen het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen teruggestort.
•Zodra het artikel/ de artikelen onbeschadigd en voldoende gefrankeerd zijn ontvangen, ontvangt u een bevestiging per e-mail en storten we het aankoopbedrag binnen 14 werkdagen terug.
•SALE-artikelen worden niet retour genomen.

Maison Matou is niet aansprakelijk voor verlies en/ of beschadiging tijdens het verzenden van de retourzending naar Maison Matou en vergoedt dit dan ook niet. Verpak de retourzending daarom goed en verstuur het eventueel verzekerd. Maison Matou neemt geen retourzendingen aan die onder rembours verstuurd worden.

Verpakking
Maison Matou verpakt de artikelen zorgvuldig voor transport en is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van bestelde artikelen. Maison Matou gebruikt gebruikte dozen die nog in goede staat zijn. Dat is beter voor het milieu. Ook is het minder kostbaar, zodat Maison Matou de verkoopprijzen laag kan houden en geen andere kosten hoeft te compenseren.

Wijzigingsrecht
Maison Matou behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van de website www.maisonmatou.nl of andere uitingen van Maison Matou mogen gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Maison Matou.

Toepassing van recht
Op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van Maison Matou is, naast deze algemene voorwaarden, het Nederlandse recht van toepassing.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2020 Maison Matou | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie